Frivillig på Roskilde Festival

Velkommen til Esperanto Ungdom!

Vi mangler frivillige til vores indsats som portvagt i Port 19 / Apollo Gate – kom og vær med til en fest du sent glemmer!

Hvem er vi?

Esperantoholdet har været med på Roskilde Festival i over 12 år. Vores indsats foregår døgnet rundt og derfor vil du opleve både intense aftener og stille morgener. Vi sætter stor pris på at festivalen giver os lov til at være med og prøver at give så meget som muligt tilbage igen – både til festivalen og vores medarbejdere. Fordi vi sætter meget pris på vores frivillige tilbyder vi god hygge og vegansk mad i vores komfortable base HELE festivalen (mod lidt hjælp med madlavning og opvask).

Vi har lavet en video for at vise os selv og festivalen til vores frivillige. Tjek den ud her.

Skal du med? Tilmeld dig her:  TILMELDING Esperantoholdet 2023!

INDSATSEN:  Læs mere om vores arbejdsopgave her:  Om indsatsen.

ANKOMST:  Se rutebeskrivelse og kort her.

VIGTIGT: Vores vagtnummer 5258 9995. Ring gerne hvis du har spørgsmål om ankomst, arbejde, sygdom o.l.

SIKKERHEDSKURSUS:  Det er vigtigt at gennemføre festivalens sikkerhedskursus

Du kan se vagtholdene, og den altid opdaterede vagtplan – der er ledige pladser de steder der står ‘(libera)‘.

Du har også mulighed for at bo på medarbejdercamp (volunteer camping), som er et roligt område ved siden af Camping Vest, hvor der er rigtigt gode toilet- og badefaciliteter og en dejlig chill-out zone. I år er det helt ekstraordinært gratis, vi booker til 35-40 stykker, og så det er først til mølle. Hvis du gerne vil have armbånd til medarbejdercamp bedes du informere os om dette i tilmeldingsformularen eller efterfølgende via email.

Depositum / kontrakt

For at deltage med os, vil vi gerne bede dig om at betale et depositum på 500 kroner, så vi ved at din tilmelding er seriøs.

Du får selvfølgelig depositum ubeskåret tilbage efter vel endt festival.

Vi foretrækker at bruge PayPal, evt. Mobilepay.  Begge er nemt, sikkert og effektivt at bruge.  PayPal er langt det bedste for at tilbagebetale depositum.

Vores PayPal konto er: roskildefestivalo@gmail.com

Vores Mobilpay nummer 26206512

Du kan også lave en bankoverførsel, men gør det kun hvis du ikke kan bruge paypal eller mobilpay.  Vi har bank konto hos Merkur Bank, reg. nr. 8401, konto nr. 0001557778 Roskilde Festivalo/Jacob Nordfalk. Husk at skrive dit navn i posteringsteksten og sende en mail med kvitteringen til os.

I fald du ikke kan lægge et depositum kan du anmode om i stedet at underskrive en kontrakt (eksempel på kontrakt fra 2017) med os. Hvis du udfylder kontrakten, skal du sende den til os i underskrevet stand med kopi af billed-id (pas).  Billeder fra telefon er ok.

Kontakt os gerne via disse kanaler: Kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig!

Respondi

Entajpu viajn informojn sube aŭ alklaku piktogramon por ensaluti:

WordPress.com Logo

Vi komentas per via konto de WordPress.com. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Twitter picture

Vi komentas per via konto de Twitter. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Facebook photo

Vi komentas per via konto de Facebook. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Connecting to %s