Om indsatsen og gruppen

Indsatsen

Vi står vagt i Port 19 – Det er den store publikumindgang fra Darupvej tæt ved Camping West til festpladsen. Vi har også skolepatruljen på Darupvej knyttet til porten, de stopper trafikken og sluser folk over vejen med et smil. Porten er bemandet fra onsdag til søndag og arbejdet vil derfor være koncentreret i denne periode.

Indsatsen er 3 vagter à 8+1 timer. Dette er inklusive tid til at gå fra base til job samt debriefing efter vagten. Du skal være fyldt 18 år ved festivalens start.

Vi står i ly for sol og vind under alléen med bøgetræer i Port 19. Musikken fra Orange kan tydeligt høres når man er på vagt, du er velkommen til at danse med os 🙂

Vores forening består af et internationalt netværk af søde og spændende mennesker med lyst til at rejse og møde ligesindede i festivalens hektiske atmosfære. Som dansktalende har du få mulighed for at blive radiobæreren, da der kun tales dansk i radioen.

Unikt fællesskab
Vær med i et unikt internationalt fællesskab, der passer rigtig godt på sine frivillige.   Vi sætter stor pris på din indsats for festivalen og os.  Derfor bruger vi vores lækre baseområde til chillout med billige forfriskninger og fri forplejning gennem hele festivalen!  Madlavningen fungerer ved at alle frivillige giver en hånd med en gang imellem. Hvis du vil bo på medarbejdercamping sammen med os så skal du melde dette ud til os så hurtigt som muligt.  Vi har lavet en video for at vise os selv og festivalen til vores frivillige.  Tjek den ud her.

Spørgsmål? – skriv til os på roskildefestivalo@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Respondi

Entajpu viajn informojn sube aŭ alklaku piktogramon por ensaluti:

WordPress.com Logo

Vi komentas per via konto de WordPress.com. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Facebook photo

Vi komentas per via konto de Facebook. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Connecting to %s