Ankomst

Hvordan får man sit billetarmbånd i Roskilde?

Inden du ankommer til festivalpladsen, skal du selv afhente festivalbilletten ved Medarbejdercheck-In. Den er placeret i punkt 1 på dette kort (Roskilde Handelsskole, Bygning 6, Bakkesvinget 67) og er let synlig på grund af store plakater. Du kan nå den med bus fra Roskilde station eller gå omkring 2 kilometer. Billetkontoret er stadig uden for festivalpladsen, i byen (OBS: tag ikke festivaltoget i starten, for det er ikke muligt at passere, før du har dit armbånd).

Medbring dit armbåndsdokument (du modtager det fra os hos People), på en smartphone eller printet. Vent i kø, indtil du får dit armbind.

Hvis du har problemer, så ring til Simon: (+45) 52227575. Afhængigt af hvor travlt andre ting er, kan du blive nødt til at vente lidt tålmodigt, indtil vi kan komme for at hjælpe dig.

Hvordan finder man vores base på festivalpladsen?

Tjek på kortet, hvor basen er (punkt 3). Gå fra byen, over motorvejen, yderligere 2 kilometer – ifølge kortet. En anden mulighed er at tage “Shuttle-bussen” til den ret tætte “Entrance West”, det koster 20 kr.

Se efter et grønt esperantoflag nær basen. Hvis du af en eller anden grund ikke kunne modtage et armbånd eller finde os på stedet, så ring til Simon: (+45) 5268 5454.

Til sidst vil du være hos os igen, og nogen vil vise dig, hvordan alting fungerer. Vi giver dig det specielle armbånd til luksuslejren, som ligger næsten ved siden af ​​basen (punkt 4), så du kan slå dig til rette og derefter gå til Gate 19, hvor vi har vagt (punkt 2).

Respondi

Entajpu viajn informojn sube aŭ alklaku piktogramon por ensaluti:

WordPress.com Logo

Vi komentas per via konto de WordPress.com. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Facebook photo

Vi komentas per via konto de Facebook. Elsaluti /  Ŝanĝi )

Connecting to %s